Samenwerking met ROC en HBO opleidingen

Door een goede en nauwe samenwerking met ondermeer het ROC (een HBO-instelling) en verschillende cosmetisch  artsen, plastisch chirurgen en dermatologen bieden wij onze klanten toegang tot het verwerven van diepgaande belangrijke kennis om uiteindelijk in hun vakgebied nog beter met onze merken te kunnen werken.

Iedere schoonheidsspecialiste is welkom om kennis te komen maken met de concepten van Berg Cosmetics. Het niveau van de behandelingen en advisering wordt door Hyk Berg, C.E.O Berg Cosmetics en Beauty bIJ, bewust hoog gelegd, al wenst hij te benadrukken dat het budget van een salon zeker niet bepalend is om te oordelen of iemand een professional in zijn of haar vak is. "Waar wij vooral zorg voor dragen is de kwaliteit en het niveau van de schoonheidsspecialiste die werkt met een van onze merken".

Ontvangt u graag meer informatie ontvangt betreft onze producten en diensten of stelt u het op prijs een persoonlijk gesprek te voeren op ons kantoor of bij u op locatie, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 

040 2117814
info@berg-cosmetics.com

 
 
 
Powered By Beauty Hosting ©