Onze producten in uw instituut
Als klant en zakelijk partner

Wanneer u de keuze maakt voor een van de skincare merken van Berg die wij als leverancier voeren, leveren wij niet alleen de topkwaliteit in producten voor uw instituut of salon.

Wij voorzien u tevens van de gewenste training, ondersteuning en praktijkervaring. Hierdoor gaat een relatie als klant bij Berg Cosmetics vaak veel verder dan het leveren van producten en kennis en zijn wij voor onze depositaires een zakelijke partner.

Het team van Berg Cosmetics is te allen tijde beschikbaar voor algehele informatie, advies, coaching, ondersteuning bij de praktijkuitvoering of het ontwikkelen of bespreken van strategie of marketing van uw instituut. Tevens bieden wij mogelijkheden voor het algeheel inrichten van salons of verkoopruimtes.

Middels persoonlijk contact of via onze mailing blijft u op de hoogte van de activiteiten van de verschillende merken en informeren wij u tevens over interessante aanbiedingen, workshops en trainingsmogelijkheden op het gebied van schoonheid en verzorging die Berg Cosmetics u biedt.

Ontvangt u graag meer informatie betreffende onze producten en diensten of stelt u het op prijs een persoonlijk gesprek te voeren op ons kantoor of bij u op locatie, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 

040 2117814
info@berg-cosmetics.com

 
 
 
Powered By Beauty Hosting ©